Wie zijn wij?

Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg is een non-profit organisatie van en voor senioren van 50+ tot 100+. Onze organisatie is actief in het gebied van Bemmel tot Doornenburg. Onze vereniging is aangesloten bij de Federatie Algemene Seniorenverenigingen (FASv) en de Koepel Gepensioneerden. Met ruim 2.100 leden behartigen wij de belangen van senioren in de gemeente Lingewaard.


lees verder

Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Seniorenvereniging KBO Bemmel–Doornenburg bestaat uit bestuursleden die gezamenlijk takenpakketten behartigen in het kader van Belangenbehartiging & Dienstverlening, Cursussen & Activiteiten, Recreatie & Ontspanning, Interne & Externe communicatie, Contacten dorpen gemeenten Lingewaard.


lees verder

Vrijwilligers gevraagd

Wie komen ons Bestuur en onze Activiteitencommissie versterken?

Zoals u weet zijn wij een gezonde - en duurzame - vereniging van en voor senioren van 50+ tot 100+ en actief in het gebied van Bemmel tot Doornenburg. Onze vereniging draait op de vele vrijwilligers en een Algemeen Bestuur van 10 leden. Bij elke vereniging vinden er echter van tijd tot tijd bestuurswisselingen plaats. Zo ook bij ons.


lees verder

Doelstellingen

Onze verenigingen heeft een aantal duidelijke doelstellingen. In de basis gaat het om de behartiging van uw belangen als senior in Lingewaard. Wilt u er meer over weten? Hieronder geven we uitgebreid uitleg.


lees verder

Zoeken

Op zoek naar een specifiek onderwerp? Gebruik dan onze zoekfunctie. 


lees verder

Privacyverklaring

Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg, hierna te noemen de vereniging, verwerkt persoonsgegevens. In dit privacystatement geven wij antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door de vereniging. De vereniging streeft ernaar te voldoen aan de geldende wetgeving ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens. Met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meest recente versie: April 2024


lees verder

De Majje

De Majje is het maandelijkse verenigingsblad van Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg. Het magazine valt bij leden op de mat, maar is tevens hier te downloaden. Naast de nieuwste editie ook eerdere nummers. De pdf-bestanden kunt u lezen met een pdf-reader, zoals Sumatra PDF.


Lees verder

Documenten

Bij ons kunt u diverse documenten downloaden. Zoals nieuwsflitsen, het inschrijfformulier en pensioeninformatie. Zijn de nieuwsbrieven ook bij de originele bron beschikbaar, dan vindt u hieronder eerst de externe links. Daaronder de documenten die wij zelf aanbieden. Het zijn in de meeste gevallen pdf-bestanden. De pdf-bestanden kunt u lezen met een pdf-reader, zoals Sumatra PDF.

Externe links
Nieuwsbrieven Koepel Gepensioneerden


Lees verder