Afbeelding bij nieuwsbericht KBO Lentefeest in Bemmel

KBO Lentefeest in Bemmel

Woensdagmiddag, 17 april, was het een sombere, regenachtige middag in Bemmel. Maar binnen in de Theaterkerk was het gezellig, lekker warm en leek het wel lente. De Seniorenvereniging Bemmel-Doornenburg organiseerde daar haar Lentefeest.


De leden genoten in de foyer volop van een gezellige, ontspannen middag. De voorzitter, Erik Bruins, hield een kort openingswoord en heette de ruim 100 aanwezigen van harte welkom.

Het advocaatje met slagroom (of een ander drankje) smaakte weer heerlijk en ook de hele lekkere hapjes die geserveerd werden waren niet te versmaden. Het was een gezellige, ontspannen middag waarbij lekker gekletst werd en naar muziek werd geluisterd.

De muziek op deze geslaagde middag werd verzorgd door orkest ‘Eigegereid’ uit Gendt. De vier muzikanten brachten de stemming er al snel in, er werd zelfs nog een dansje gewaagd.

Toen men om vijf uur weer huiswaarts ging, was er voor iedereen nog een lekker ijsje van WijsIJs. En daar werd, ondanks het niet zo warme weer, heerlijk van gesmuld.

Wij kijken terug op een heel geslaagd Lentefeest!
Fotoserie(s)
2024-04-17 Lentefeest

Gepubliceerd op: 19 april 2024