Afbeelding bij nieuwsbericht Gonny, bedankt!

Gonny, bedankt!

Hoewel we wisten dat het er eens van zou komen, sloeg de schrik ons toch om het hart toen Gonny Lamers na 12,5 jaar redactiewerk aankondigde ermee te moeten gaan stoppen. Helaas dwingt haar gezondheid haar tot deze stap. Het is niet langer mogelijk voor haar om als hoofdredacteur verder te gaan. Wij als redactie betreuren dit ten zeerste, maar snappen en respecteren haar besluit.


Gonny heeft al die jaren zeer nauwgezet en bevlogen gezorgd voor een fantastisch maandblad. De Majje zoals we die kennen, is grotendeels haar verdienste. Elke maand er weer voor zorgen dat een kwalitatief uitstekend blad wat betreft vorm en inhoud bij de leden afgeleverd kon worden, is een absolute topprestatie. De seniorenvereniging is Gonny veel dank verschuldigd. 125 Majje’s kwaliteitswerk van de bovenste plank! Gonny, woorden schieten te kort om jouw werk te omschrijven, maar neem gerust van ons, -die al die jaren van nabij meemaakten hoe jij serieus en deskundig in alle rust en stilte doorwerkte,- aan, dat we diepe bewondering koesteren voor hetgeen jij gepresteerd hebt. Bedankt voor je inzet, vriendschap en deskundige sturing! We gaan jouw aandeel node missen. We zijn erg blij en trots, dat de seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg besloten heeft jou tot erelid van de club te benoemen. Helemaal verdiend, proficiat! We wensen jou de komende tijd rust en veel sterkte toe. De redactie gaat proberen op jouw voet door te gaan met de Majje.

De eindredactie van de Majje wordt vanaf heden overgenomen door Eline Bouwmeister-Hermsen. Zij draait al enige tijd in de redactie mee en is door Gonny zoveel mogelijk ingewerkt. We wensen haar veel succes met deze job!


gonny-erelid.pdf


Gepubliceerd op: 27 september 2022