Afbeelding bij nieuwsbericht HET LENTEFEEST KOMT ER AAN!

HET LENTEFEEST KOMT ER AAN!

Eindelijk mogen we weer het Lentefeest aankondigen.

Het thema is deze keer: Back tot he Sixties!We gaan er weer een oergezellige middag van maken met medewerking van de Melody Players.
Plezier hebben in het maken van muziek en je toehoorders daarin meenemen, dat is waar een muzikantenhart sneller van gaat kloppen. Deze zes muzikanten voelen dat geweldig aan. Zij zullen ons verrassen met een medley van songs uit de jaren ‘60 en ‘70. De liedjes die door The Melody Players ten gehore worden gebracht zijn stuk voor stuk bekende meezingers. Het belooft een waar feestje te worden.


Tevens zal Maria van Zutphen-Verheijen een voordracht geven uit haar nieuwste gedichtenbundel.

Laat u zich verrassen en kom op woensdag 24 mei naar CC de Kinkel.
We starten om 14.30 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar we zien graag dat u het ledenpasje kunt tonen. Voor koffie, thee, een drankje en wat lekkers wordt gezorgd. En of Wijs-Ambachtelijk ijs met de ijscokar ons zal trakteren op een hoorntje of bakje met heerlijk ijs? Als het u lukt te kunnen komen dan zult u het allemaal mee kunnen beleven! Wij heten u van harte welkom!

Bent u moeilijk ter been en heeft u geen vervoer, bel dan gerust de coördinator vrijwilligers van onze Dorpsauto: 06 82338056
Fotoserie(s)
The Melody Players

Gepubliceerd op: 19 april 2023