Afbeelding bij nieuwsbericht In memoriam Gonny Lamers-Froon

In memoriam Gonny Lamers-Froon

We wisten al lang dat het met Gonny fysiek niet zo goed ging: een agressieve vorm van Parkinson maakte het haar steeds meer onmogelijk om te functioneren zoals ze dat wilde en gewend was. Het viel haar zwaar om steeds meer dingen te moeten loslaten.


Gonny is voor de seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg van groot belang geweest. Altijd positief en constructief, accuraat, steeds oog voor de mens. Belangstellend, betrokken en met een groot sociaal hart heeft ze jarenlang deel uitgemaakt van het dagelijks bestuur. Als Gonny iets te berde bracht, werd er altijd goed naar haar geluisterd, want iedereen wist dat Gonny overdacht en met argumenten bekleed het woord nam. Vaak wist zij de vinger op zwakke plekken te leggen en door te vragen achterliggende ideeën en belangen bloot te leggen. Ook is zij jarenlang (bijna 12,5 jaar) eindredacteur geweest van de Majje. Het is aan haar te danken dat er in al die jaren alleen maar aan kwaliteit gewonnen werd. Het is dan ook niet voor niets dat het huidige bestuur vorig jaar september besloten heeft Gonny tot erelid te benoemen. De Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg is met het overlijden van Gonny een markant lid kwijt geraakt. In dankbaarheid herdenken we haar. We zullen haar blijven herinneren als de lieve, bevlogen en bescheiden vrouw die zij was.

We wensen haar man Jos, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte om dit voor hen zo grote verlies een plaatsje te kunnen geven.

Bestuur Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg

Gepubliceerd op: 9 april 2023