Afbeelding bij nieuwsbericht KBO-Ontmoetingsmiddag in Doornenburg

KBO-Ontmoetingsmiddag in Doornenburg

Na een onderbreking van een aantal jaren werd er door onze Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg weer een ontmoetingsmiddag georganiseerd voor haar leden uit de dorpskernen Doornenburg, Gendt en Angeren. Deze bijeenkomst werd op woensdag 29 november weer gehouden in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg.


De middag werd opgeluisterd met een optreden van Dick van Altena, de bekende Betuwse zanger, gitarist en liedjesschrijver.
Van Altena bracht in dit unieke, semi-akoestische concert naast country repertoire ook zijn mooiste dialectliedjes en juweeltjes uit zijn Nederlandstalige oeuvre. Dick heeft geen uitgebreid instrumentarium nodig: met een gitaar, mondharmonica en een simpel versterkertje wist hij de vele bezoekers te boeien met prachtige liedjes, die bij velen een gevoel van nostalgie teweeg bracht.
Al met al was het een zeer geslaagde middag, waarbij een hapje en een drankje niet ontbraken en met een tevreden gevoel keerde iedereen weer huiswaarts. Deze bijeenkomst is zeker voor herhaling
Fotoserie(s)
2023-11-29 Ontmoetingsmiddag Doornenburg

Gepubliceerd op: 1 december 2023