Afbeelding bij nieuwsbericht LENTE+FEEST-LENTE+FEEST-LENTE+FEEST-LENTE+FEEST-LENTE+ FEEST

LENTE+FEEST-LENTE+FEEST-LENTE+FEEST-LENTE+FEEST-LENTE+ FEEST

Natuurlijk is het wel een “open deur”, maar waar is de tijd gebleven….Het is nu mei 2022 en ons laatste Lentefeest was in 2019!! Zó veel gebeurd tussentijds; lief en leed gedeeld, te veel om te benoemen en eenieder zal daarin ook zeker zijn/haar eigen beleving hebben. Nu mogen we elkaar weer knuffelen, maar zelfs dat kan nog best een beetje vreemd aanvoelen. Onbewust houd je vaak nog wat afstand want dat zit er inmiddels dus gewoon ingebakken. Wellicht heb je ook wel weer behoefte aan wat meer reuring, maar als het buitenshuis weer druk en lawaaierig is dan kan het in je eigen vertrouwde rustige omgeving zomaar toch nog wat prettiger zijn. Tegen de tijd dat ons Lentefeest weer plaats vindt zou het ook zomaar weer anders kunnen voelen.


Want ja, wij – Marianne Cartwright, Marianne Peperkamp en mijn persoontje- van de Commissie Ontmoeting kunnen dat na 3 jaar weer organiseren. In de vorige Majje zag u de vooraankondiging al staan en we hopen natuurlijk dat u de datum van donderdagmiddag 9 juni alvast genoteerd heeft staan. In grote lijnen hebben we het programma inmiddels ook alweer “op de rit”.  We hebben gekozen om weer terug in de tijd te gaan met nu als thema het Songfestival door de jaren heen met bekende Nederlandse bijdragen gezongen door artiesten die u vast nog kent. Erik en Willy Lentjes van Star Music Events waren ook meteen weer enthousiast om hun medewerking te verlenen. Met elkaar hebben we de lijst met liedjes samengesteld en het groot beeldscherm zal ook zeker weer gebruikt gaan worden. We vermoeden dat de stemming er vast weer snel in zal zitten. Even de zorgen aan de kant en (mee)zingen blijkt ook nog eens “helend” te werken. Wij dragen er zorg voor dat de zaal weer in stijl zal worden aangekleed evenals voor het lekkers bij de koffie/ thee en het glaasje. En of Wijsijs met de ijscokar ons zal trakteren op een hoorntje of bakje met heerlijk ijs? Als het u lukt te kunnen komen dan zult u het allemaal mee kunnen beleven! De Commissie Ontmoeting heet u allen van harte welkom.  

Wanneer: donderdagmiddag 9 juni 2022

Waar: CC de Kinkel

Tijd: 14.30 uur (foyer open 14.00 uur)  

Kosten: geen

Bent u moeilijk ter been en heeft u geen vervoer, bel dan gerust de coördinator vrijwilligers van onze Dorpsauto: 06 82338056

Gepubliceerd op: 17 april 2022